Het-babyplein.nl

Onderdeel van het-winkelcentrum.nl

Panda’s blijven onverminderd populair onder kinderen en hun ouders.

Beebieshop ontwerpt panda collectie met musthaves voor babys en ouders

Deze lieve knuffelberen sieren nu ook de nieuwe collectie van Beebieshop.

De panda collectie bestaat uit een kinderkoffer, geboortebord, groeimeter, naamshirt, slab en een paperbag. Hippe én handige producten voor kersverse ouders.
De panda collectie is ontworpen door Xander den Teuling, naar aanleiding van de geboorte van zijn dochter Fayah. Voor haar wilde hij een panda thema, maar niet het geijkte dat overal verkrijgbaar is.

Naast producten van merken als Done by Deer, KEK Amsterdam, Kidsboetiek en Little Dreamers presenteert webwinkel Klein & Stoer haar eigen merk.

HIPPE EN STOERE KINDERKAMERACCESSOIRES

Met superleuke producten om de kinderkamer om te toveren in een hippe slaap- en speelplek. De eigen collectie bestaat uit onder meer originele zitzakken, speelgoedkisten, muurstickers, kinderkameraccessoires en een stoere Batman kapstok.

Een hippe relaxplek
Op een stoere kinderkamer mag een zitzak natuurlijk niet ontbreken.

Met de feestdagen in aantocht wordt het weer tijd om ideeën voor originele cadeaus te verzamelen.

Beebieshop helpt ouders een handje en presenteert een nieuwe collectie speelgoed en t-shirts, voorzien van een naam en/of geboortegegevens.

Sinterklaas en kerst cadeauLaat Sinterklaas en de Kerstman maar komen! Voor veel kinderen zijn pakjesavond en cadeaus onder een versierde kerstboom het hoogtepunt van de winter. Terwijl ouders zich elk jaar weer afvragen wat ze hun kinderen cadeau kunnen geven. De feestdagen collectie van Beebieshop biedt uitkomst.

BABY'S CLOSET BRENGT ORIGINELE KLEDING EN ACCESSOIRES MET EEN KNIPOOG

originele baby en kinderkleding en accessoires met een knipoogEen zacht broekje met grote stippen, een rugzak met naam van je kindje en gave Girlboss-truien voor meisjes én hun moeders: bij Baby's Closet vind je out of the box-kleding en accessoires voor hippe kids en stoere mama’s. Vaak in zwart-wit, soms met een vleugje kleur. Elk item is bedacht en ontworpen door eigenaresse Stefanie van Druenen. Stoer en een tikkeltje eigenwijs, met een vette knipoog.

KINDERKAMER IN STIJL BRENGT CAMILLA COLLECTION MET COMMODES EN KASTEN IN PASTELTINTEN

Kinderkamer in Stijl brengt Camilla CollectionCamilla Collection, het eigen merk van Kinderkamer in Stijl, lanceert een aantal nieuwe pareltjes voor de kinderkamer. Prachtige commodes en kinderkasten in eenvoudige, maar toch persoonlijke ontwerpen en zachte kleuren. Met een meubel uit de Camilla Collection geef je je kind een zacht welkom in deze wereld.

bayschoenen sport 1Kortingen tot wel 50% op je Sinterklaas cadeau's

doorzoek het web

Aangepast zoeken