Het-babyplein.nl

Onderdeel van het-winkelcentrum.nl

Ouders van Nederland, wij schieten te hulp. Aftershokz ontwikkelde speciaal voor kinderen de Trekz Titanium Mini.

Trekz Titanium Mini 1Deze koptelefoon maakt, net als de andere modellen van Aftershokz, gebruik van botgeleiding om geluid door te geven en laat de oren onbedekt, zodat omgevingsgeluid nog prima te horen is. Ook als K3 op volume 11 staat. Zo kunnen je kinderen veilig muziek luisteren op straat en horen ze je ook nog als je ze toeroept dat die frituurpan HEET is.

Geen concessies op kwaliteit
De Trekz Titanium Mini beschikt over een titanium-frame voor optimale flexibiliteit en duurzaamheid en is dus goed beschermd tegen kindergeweld. Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen, en met een volledig opgeladen batterij kunnen kinderen minimaal zes uur draadloos muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. Dat is lang genoeg voor een ononderbroken middag buiten. Bovendien worden geen concessies gedaan op het gebied van audiokwaliteit: PremiumPitch+ ™ zorgt ervoor dat muziek dynamisch wordt afgespeeld en telefoongesprekken kraakhelder klinken.

De Aftershokz Trekz Mini is in twee verschillende kleuren (roze en grijs) verkrijgbaar voor €149.95. Aftershokz is verkrijgbaar bij de winkels in onderstaande banner

bayschoenen sport 1Kortingen tot wel 50% op je Sinterklaas cadeau's

doorzoek het web

Aangepast zoeken