Het-babyplein.nl

Onderdeel van het-winkelcentrum.nl

Goed nieuws voor echte knuffelkonten! Happy Horse komt voorjaar 2018 met een nieuwe serie knuffels.

Happy Horse presenteert nieuwe collectie zachte dierenknuffelsNaast knuffels met een exotisch tintje zijn er zachte safari dieren en een nieuwe variant op het populaire Happy Horse konijn Richie.

De knuffels van Happy Horse zijn al jarenlang populair onder kinderen én hun ouders. Ze zijn heerlijk zacht, een aanwinst voor de kinderkamer en perfect om als kraamcadeau te geven.

Rupsje Nooitgenoeg een hartverwarmende familievoorstelling gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle
Vanaf najaar 2018 te zien in meer dan 60 theaters in Nederland en België

Rupsje Nooitgenoeg komt naar het theaterNa Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje, Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse en Belgische theaters binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Finn en Juna worden dit jaar de populairste namen voor pasgeboren kinderen. Dat voorspelt ikbenZwanger.com op basis van ruim 13 miljoen voornamen zoekopdrachten op de websites.

Voorspelling populairste kindernamen van 2018ikbenZwanger registreert, in samenwerking met NaamWijzer.nl, op welke voornamen het meest wordt gezocht. Afgelopen jaar werden er ruim 13 miljoen zoekopdrachten voor voornamen gedaan. Naar aanleiding hiervan wordt een voorspelling voor komend jaar gemaakt. Bezoekers van beide websites zijn met name zwangere vrouwen, die inspiratie opdoen voor de naam van hun nog ongeboren baby.

VERFRIS DE KINDERKAMER MET DE NIEUWE KOFFERTJES EN INTERIEURSTICKERS VAN TOPMUURSTICKERS

Muurdecoratie voor de kinderkamer

Wat is er leuker om cadeau te geven aan kersverse ouders dan een gepersonaliseerd koffertje met de naam en geboortedatum van hun kindje? Naast muurdecoratie, interieurstickers en tuindoeken heeft Topmuurstickers nu ook kinderkoffers in het assortiment. De koffertjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs en toffe kleuren.

bayschoenen sport 1Kortingen tot wel 50% op je Sinterklaas cadeau's

doorzoek het web

Aangepast zoeken